Hoe weet je wat gezond is voor je?

Wanneer maak je de goede keuze voor je gezondheid en mentale welzijn? Ik wist het op een gegeven moment niet meer. Uit alle mythes over voeding en wat nu wel of niet gezond is kon ik geen wijs meer.

In de tijd dat ik mijn voeding veranderde voor mijn gezondheid kwamen er steeds meer vragen bij me op. Toen ik meer ging onderzoeken en rond ging vragen op zoek naar antwoorden, kwamen er alleen maar vragen bij. Ik stelde ze aan verschillende deskundigen en ze gaven allemaal andere antwoorden. Daardoor wist ik nog minder of iets wel of niet goed voor me was.

Toch heeft juist die zoektocht ervoor gezorgd dat ik ben waar ik nu ben. Het heeft mij ertoe gebracht om anderen te helpen met de vragen waar ik destijds zelf mee zat. Ik help je je lichaam te versterken zodat je zelf de antwoorden kunt geven op de vraag wat goed voor je is.

Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden. Er is er maar één die echt bij je past.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *