Versterk je zelfgenezend vermogen

en kom terug in je natuurlijke ritme

In de traditionele Chinese geneeswijze is voeding heel belangrijk. De traditionele Chinese voedingsleer ziet voeding als verbindende factor. Tussen mensen en in het lichaam. In je lijf is voeding de verbindende factor voor allerlei lichaamsprocessen, zoals het aanmaken van bloed en de energie die jouw lichaam nodig heeft om te functioneren. Het is dus belangrijk dat je eet wat jouw lichaam nodig heeft, zodat het de juiste uitwerking en kracht heeft. Voeding is niet voor niets een basisbehoefte. Daarom kijkt de traditionele Chinese voedingsleer – ook wel 5-elementenvoedingsleer genoemd – eerst naar de oorzaak van klachten.

Betere opname, betere uitscheiding

Als je weet waar de klachten vandaan komen, kun je er verandering in brengen door anders te gaan eten op een manier die de spijsvertering versterkt. Je zult merken dat de opname van voedingsstoffen en de uitscheiding van restanten beter gaat. En dat kan grote gevolgen hebben. Is de voeding eenmaal verteerd in het lichaam, dan telt ook nog hoe het lichaam met de overblijfselen omgaat. Vitamines en mineralen zijn pas waardevol als de spijsvertering goed werkt.

Onvruchtbaarheid en kinderwens

De Chinese 5-elementenvoedingsleer versterkt lichaam en organen, ook de organen die zorgen voor een succesvolle zwangerschap. De kou in de buik die ervoor zorgt dat de vrucht niet kan nestelen verdwijnt.

Wil je ook resultaat boeken door je eetpatroon aan te passen?

Een streng dieet is niet nodig, kleine aanpassingen geven vaak al verrassende resultaten. Als je de voedingsadviezen volgt, kan je lichaamsbewustzijn steeds sterker worden waardoor je steeds beter zelf weet wat goed voor je is. Natuurlijk houd ik rekening met je persoonlijke wensen en die van je gezin en vertaal ik mijn adviezen naar de westerse maatschappij waarin we leven.

Heb je een dieet vanwege een allergie of overgevoeligheid?

Ook dan kan ik je helpen. Met aanpassingen in je voeding kunnen we je lichaam en spijsvertering versterken om de klachten te verminderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *