Wendy

2021

Ik leed al jaren aan een slaapstoornis, die ik maar niet onder controle kreeg. Ik deed er alles aan, volgde alle mogelijke adviezen op, lette op mijn voeding, gebruikte geen suiker, geen caffeine, deed aan yoga, wandelen en ga zo maar door. Door alle regeltjes om de oververmoeidheid te overleven, leefde ik maar half én zonder het gewenste resultaat. Toen kwam ik bij Aimee terecht. Zij wist als eerste hulpverlener in jaren de stressgerelateerde oorzaken te benoemen en had praktische tips waar ik direct mee aan de slag kon. En die ook daadwerkelijk het verschil maakten. De op maat gemaakte kruidenmelange werkte DIRECT. Echt geweldig. Zo blij dat ik deze stap gezet heb! Een aanrader als je last hebt van slaap-, stress- of burn-out klachten!

Dinet

2021

Duizeligheid door oorkristallen (BPPD) en stressklachten daar wilde ik wel vanaf. Ik kom al jaren bij Aimee voor voedingsadviezen of onderhoudsbehandelingen. Ook nu ben ik met Chinese kruiden, voedingsadvies en behandelingen geholpen bij mijn klachten. Ik heb geen klachten meer nu, dus ik ben weer een blij mens! Aimee is een schat bij wie ik altijd terecht kan.

Martin

2020

Héél erg tevreden met de adviezen van Aimee. Geen dieet maar balans, zegt Aimee altijd. Ze werkt niet met diëten, maar kijkt samen met jou naar je wensen en je voedingspatroon. Alles draait om balans en een goede vertering. Wanneer het lichaam de voeding krijgt die bij je past voedt dit het lichaamsbewustzijn. Gevolg is dat je lichaam zelf weer aan kan geven wat het nodig heeft en wanneer. Bij mij werkt dit uitstekend. Het is echt géén straf om ’s morgens een omeletje met champignons te maken in plaats van een broodje kaas. De adviezen die Aimee mij gegeven heeft op het gebied van voeding werken uitstekend. Je moet er wat tijd aan besteden, maar dit vind ik geen bezwaar, omdat ik koken en het bezig zijn met eten maken heel leuk vind. De adviezen, die voor mij persoonlijk door Aimee zijn opgesteld, geven steeds betere spijsverteringsresultaten. Ik bleek veel te ‘zuur’ te eten wat erg in mijn hoofd was komen te zitten. Aimee ziet aan je tong waar het lichaam meer aandacht nodig heeft. Ze voelt de pols om op meridianengebied dit extra te stimuleren. Een goed voedingsadvies is het resultaat met, voor mij, verbluffende resultaten. Niet alleen het gewichtsverlies, 5 kilo in 5 weken, maar ook de lichamelijke conditieverbetering stimuleren me hiermee door te gaan. Ik drink nu één kopje koffie per dag, waren er 5 of 6, en ook dat ‘gemis’ is me erg meegevallen. Kortom, ‘geen dieet maar balans’ is de perfecte slogan voor mij.

Eefje

januari 2020

Enkele maanden geleden kwam ik op aanraden van een goede kennis bij Aimee terecht. Mijn klachten; vermoeidheid, veel opgebouwde spierspanning, en hevige menstruatiepijnen. Aimee helpt me op een prettige manier om meer bewust te worden van de impact van voeding op mijn lichaam en herstel van klachten. Ik geef mijn lichaam nu veel meer wat het nodig heeft met voeding en geniet er daardoor des te meer van. Dankzij de combinatie van voeding en de fijne massages kan er steeds weer een ”laagje” opgebouwde spanning los komen. Een recente overwinning waaraan ik ook merk dat het werkt: voorheen slikte ik veel pijnstillers tijdens de eerste dagen van de menstruatie, en ik inmiddels ben ik dit al aan het afbouwen. Aimee heeft in haar behandeling veel te bieden en helpt daarmee om je levenswijze ten positieve aan te passen.

B.

2020

Na jaren van doorjakkeren en stress lag ik behoorlijk in de kreukels. Overgewicht, gierend hoge bloeddruk, hartklachten en als kers op deze taart van ellende mijn 5e hernia. Kortom mezelf niet in acht genomen. De fysieke klachten dwongen me tot herbezinning, zowel fysiek als mentaal. Bij Neitan worden beiden aangepakt. Aanvankelijk ging ik alleen voor mijn hoge bloeddruk en kreeg ik een paddenstoelenpoeder voorgeschreven. Tijdens het gesprek met Aimee werd ik op een prettige manier gewezen op mijn ongezonde way of life. Geen fijne boodschap maar kreeg er meteen wat voedingsadviezen en stof tot nadenken bij. Inmiddels ben ik een aantal kilo’s lichter en is mijn bloeddruk weer prima. Hoe het zit met mijn hernia? Nog even afwachten wat de neuroloog gaat zeggen en de MRI inzichtelijk maakt. Maar na 2 behandelingen door Aimee ben ik in ieder geval pijnvrij!

Anouk

2020

Hele fijn uitleg, tips en massage gekregen. Heb al een tijdje last van hielspoor, dat gaat nu na de behandeling al stukken beter. ook loop ik al een tijdje met buikpijnklachten van een prikkelbare darm, ook hier weet Aimee heel veel over te vertellen. Ik ben veel meer te weten gekomen over hoe ik mijn voeding het beste aan kan passen zodat mijn klachten verminderen. Dit is iets wat ik bij de dokter nog nooit als oplossing heb gehoord, blij dat mijn klachten nu minder zijn. Raad het zeker aan.

Anouk W.

2019

Na een jarenlange zoektocht naar de meest passende behandelwijze voor mijn zware bekkenklachten ben ik terecht gekomen bij Neitan. Aimee heeft uitgelegd hoe de Dörn-behandelingen werken en wat het effect kan zijn op mijn lichaam en mijn bekkenklachten. Een paar behandelingen verder kan ik met veel tevredenheid terugkijken op het eindresultaat. Na de eerste behandeling voelde ik al veel verlichting en op dit moment heb ik veel minder klachten dan voorheen. Wat een super resultaat, ik ben er ontzettend blij mee. Ik wil dan ook iedereen NEITAN aanbevelen!

Linda

juli 2019

Ik ben bij Aimee terecht gekomen omdat ik overspannen was. Aimee heeft mij advies gegeven over voeding zodat alles weer beter in balans komt en inderdaad door kleine aanpassingen merk je al resultaat. Ik ben blij dat ik bij haar in behandeling ben. Ik ben nu weer volledig hersteld, heb meer energie en voel me weer goed en gelukkig van binnen. Ik pak nu nog 1 keer in de maand een tuina massage in combinatie met moxa of quasha wat voor mij goed aanvoelt. Ik krijg er meer energie van en voelt goed voor mijn ontspanning.

Ilona

maart 2019

Wanneer het onduidelijk is waar klachten vandaan komen, er niks komt uit onderzoeken, en u het even niet meer weet! Heel herkenbaar! Bij jou geweest voor onze oudste zoon. Die helemaal door de medische ”molen” gehaald is vanwege elk jaar terugkerende longklachten. Medisch konden ze niks vinden en dus was er ook niet meer te doen dan ”uitzieken” en geduld hebben. Na 1 keer bij jou te zijn geweest hebben we een ander kind terug en is er dus wel degelijk een oplossing voor hem die binnen 5 minuten toe te passen was. We zijn je nog steeds heel dankbaar!

Anja

2019

Van de cursus heb ik vooral geleerd, dat een warme maaltijd ’s ochtends heel weldadig is voor mijn lijf. Het zal nog even duren voordat ik zelf weet welke ingrediënten bij  welk element horen. In de tussentijd experimenteer ik vrolijk met de recepten die Aimee ons heeft aangereikt. Ik heb de praktijkles (zelf koken), de 2de ochtend, als zeer inspirerend ervaren.  Al proevend en overleggend kwamen we tot een heerlijke congé, wat de basis biedt voor wel 100 variaties. Samen met een aantal sheets met informatie over de voeding, de elementen en hun uitwerking op de diverse organen een fijn handvest om ermee aan de slag te gaan. Ik merk dat mijn darmen er wel bij varen. Dat alleen al maakt de cursus dubbel en dwars de moeite waard. Een echte aanrader!

Dinet

februari 2019

Ik ben een paar maanden geleden bij Aimee terechtgekomen met een beenlengteverschil en de daarbij behorende klachten. Ook baalde ik enorm van de aangemeten zooltjes en dan voornamelijk ’s zomers in leuke open schoenen.
Na een aantal behandelingen was mijn beenlengteverschil nihil en kon ik mijn zooltjes in de kast leggen.
Ik sta nu helemaal recht en het voelt heerlijk. Ik kreeg op een gegeven moment wel meer last van mijn rechter bovenbeen en dacht dat dat ermee te maken had omdat mijn heupen nu natuurlijk ook anders staan. Maar het bleek hier om de meridiaan van de lever te gaan en na aanpassen van mijn voeding en het nemen van kruiden verdween deze pijn ook. Ik loop nu recht en pijnvrij. Heerlijk! Aimee van Neitan, superbedankt.

Esther

augustus 2019

Toen ik voor het eerst bij Aimee kwam, had ik al behoorlijke stappen gezet op het gebied van voeding. Met goed resultaat. Ik wist dus hoeveel voordeel je kunt halen uit de juiste voeding. En toch liet Aimee mij weer een heel nieuwe wereld zien op het gebied van voeding waardoor ik nog meer heb kunnen verbeteren. Het was even wennen, maar die paar eenvoudige ingrepen in mijn eetpatroon hebben me wel heel veel gebracht. Kwaaltjes die ik afdeed als ‘ach, dat hoort erbij’ of ‘dat zal de leeftijd zijn’ verdwenen als sneeuw voor de zon. Aimee is ook heel breed onderlegd en ze biedt een totaalpakket waarmee ze je op alle vlakken kan helpen. Ze is betrokken en persoonlijk. Ze kijkt naar lichaam en geest en heeft naast haar voedingsadviezen verschillende aanvullende behandelingen om je weer helemaal in balans te krijgen. Mijn gezondheid is met sprongen vooruit gegaan en ook geestelijk en emotioneel ben ik beter in balans. Oude issues zijn bovengekomen en opgelost. En dankzij de Dörn-behandelingen ben ik eindelijk van die vervelende pijn in mijn onderrug en benen af. Dank je wel, Aimee, ik ben superblij met het resultaat.

Amber

2018

Voordat ik gericht voedingsadvies kreeg had ik veel kleine klachten waar ik last van had. Zo had ik het structureel koud. Altijd opgetrokken schouders en spierspanning. Altijd pijnlijke koude handen en voeten, die er rood en blauw uit zagen. Dikke en pijnlijke gewrichten. Ik had een gewicht van 38 kilo en viel eerder af dan dat er iets aankwam. Ik was trillerig in mijn lijf en was rusteloos. Ik had maandelijkse veel last van menstruatieklachten en had een onrustige huid.   Mijn lijf was moe en gestrest en dus uit balans. Hoe ik op het idee gekomen ben om mijn gezondheid te verbeteren met voeding weet ik niet meer precies, maar ik ben al lang opzoek naar oplossingen en rust in mijn lijf. Het resultaat is super. Het is zo waardevol te weten wat goed is voor jou! Mijn lijf is meer in balans gekomen. Ik voel me fitter, ik ben iets voller geworden, mijn menstruatieklachten zijn lichter geworden, handeczeem is weg, mijn hele beleving van temperatuur is veranderd. Ik ben niet meer trillerig, weinig spierspanning en ik heb geen blauwe en pijnlijke handen en voeten meer. Mijn huid is rustig en stralender geworden. Ik hoor van mijn omgeving dat ze me er fit en goed uit vinden zien. Ik heb beter voor mij zelf leren zorgen. Ik ben anders naar voeding gaan kijken, bewuster en met meer aandacht. Iedere keer heb ik iets veranderd. Sommige dingen werkten wel en andere niet. Ik heb gekeken naar de haalbaarheid en dat het in je systeem past. Met kleine aanpassingen maak je grote verschillen. Het is heel fijn dat ik gericht advies heb krijgen, advies dat goed is voor mij. Dus geen algemeen advies dat veel diëtisten en internet je vaak geven. De opbouw van de consulten was fijn. Als het ene niet werkte dan was er een andere mogelijkheid. Het enige wat ik zelf miste was de info op papier. Omdat er zo veel waardevols vertelt wordt. Het is fijn om een naslagwerk te hebben, waar je altijd in terug kan kijken. Misschien ook een boekje waarin je een logboekje bij kan houden. Zodat je de resultaten ook zichtbaar op papier ziet. Met mij gaat het goed. Ik zit lekker in mijn vel :). Nu met de feestdagen heeft voeding even op een ander pitje gestaan. Ik merk dat ik en mijn lijf weer verlangen naar het ‘gezonde’ eten. Dus gister weer begonnen met het gezonde eten. Ik heb de afgelopen periode veel te horen gekregen dat mensen me er goed en fit uit vonden zien. Altijd fijn om te horen. Ik ben tevreden.

Marry

2016

Via het cngo en enkele kooklessen ben ik in contact gekomen met Aimee. In de gesprekken die ik met haar had, kwam naar voren dat de pijn die ik in mijn nek en schouders had, konden liggen aan een verkeerde houding. En dat de Dorntherapie/Breussmassage voor mij een goede optie was. Dat is gebleken. Elke 4 weken krijg ik een behandeling en wordt alles weer op zijn plaats gezet indien nodig. De massage is heerlijk rustgevend. De voedingsadviezen en de kruiden doen de rest. Ik heb energie voor 10 en voel me heel prettig. Aimee denkt met je mee, is rustig en vriendelijk. Echt een aanrader!

Claire

2015

Heerlijk ontspannen en aan jezelf werken. Na een stressvolle periode, zat er veel spanning in mijn nek en kreeg ik last van mijn onderrug. Aimee heeft voor ontspanning gezorgd en gaf tijdens de behandeling ook voedingstips en levensfilosofie. Het was elke keer weer een heerlijk uurtje ontspannen maar ging ook elke keer naar huis met stof om over na te denken. Toen ik zwanger raakte was ik erg bang voor bekkeninstabiliteit. Ik maakte daarom elke maand een afspraak bij Aimee voor een Dornbehandeling om mijn heupen door te bewegen. Ik heb hier veel baat bij gehad en ben tot het einde van mijn zwangerschap erg actief geweest.