Versterk je zelfgenezend vermogen en kom terug in je natuurlijke ritme


De ideale voeding is voor iedereen anders, net zoals ieders DNA anders is. Wat voor mij werkt, kan voor jou anders uitpakken. Daarom stem ik mijn voedingsadviezen af op jou persoonlijk. Ik ga uit van de Chinese voedingsleer en geneeswijze. Dat is de basis.  

De regie over je gezondheid terugnemen

De spijsvertering is een belangrijke factor, zowel bij fysieke als bij mentale klachten. Voeding is niet voor niets een basisbehoefte. Als je weet waar de klachten vandaan komen, kun je er verandering in brengen door anders te gaan eten op een manier die de spijsvertering versterkt. Zo pak je zowel de oorzaak als de symptomen aan en kun je je algehele conditie en die van je spijsvertering verbeteren. Het gaat erom wat de voeding doet als die in de spijsvertering verwerkt is. Uiteindelijk krijg je zo deels regie over je eigen lichaam weer terug.

Wat goede voeding voor je doet

Vitamines en mineralen zijn pas waardevol als de spijsvertering goed werkt. Je zult merken dat de opname van voedingsstoffen en de uitscheiding beter gaat. En dat kan grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld:

  • Je voelt je vitaler en hebt meer energie,
  • Je zit lekker in je vel en bent fysiek en mentaal in balans,
  • Je hormoonhuishouding werkt goed en je hebt minder last van overgangsklachten zoals opvliegers en menstruatieklachten zoals buikkramp en pms,
  • Je spijsvertering werkt goed en je bloedsuikerspiegel en je bloeddruk zijn normaal,
  • Je hebt meer rust in je lijf en in je geest,
  • Je hebt geen last meer van kou of hitte,
  • Je hebt minder trek in zoetigheid.

Ideaal bij klachten als:

burn-out, ME/CVS, stress, allergieën en intoleranties, SOLK ,spijsverteringsproblemen, chronische ziekten, long-covid klachten, kanker, prikkelbare darmsyndroom, diabetes, reuma en artrose, onvruchtbaarheid, hoofdpijn en endometriose.

Bij kanker kan voeding ondersteunen tijdens en na behandelingen .