De natuurlijke therapie die het immuunsysteem versterkt en de vitaliteit verhoogt

Therapie met de Chinese kruiden is een eeuwenoude methode om de symptoom en oorzaak te behandelen van fysieke en mentale klachten. Bij chronische of acute hevige klachten kunnen kruiden effectief werken en een sneller resultaat geven dan alleen het aanpassen van je voeding.

Pakt de oorzaak van klachten aan

De kruiden werken aan de oorzaak van je klachten. Ze versterken ook het immuunsysteem en verhogen de vitaliteit. Het kruidenmengsel wordt op maat samengesteld. Dit houdt in dat ik kijk naar je constitutie, je vitaliteit, je klachten, de oorzaak en naar wat er nodig is om die op te lossen. Ik houd rekening met de reguliere medicatie die je gebruikt en laat steeds een medicatiecheck doen door de apotheek om te kijken of de medicatie die je al gebruikt samen kunnen met de kruiden. De Chinese kruiden zijn diervrij en aangepast aan wat jij kan verdragen.

Voor volwassenen en voor kinderen

Chinese kruiden kunnen voor talrijke klachten en chronische ziekten ingezet worden. Voor kankerpatiënten zijn ze ook een goede ondersteuning bij reguliere behandelingen met chemo en bestralingen. Ze verminderen de bijwerkingen.

Ook kinderen kunnen er veel baat bij hebben. Voor hen is er een milde dosis in druppelvorm die in het dagelijkse drinken toegediend kan worden voor een makkelijkere inname.