Voor mensen die niet lekker in hun vel zitten en behoefte hebben aan harmonie. Voor mensen die last hebben van burn-out of stressklachten, die slecht slapen of klachten hebben die ze niet kunnen verklaren. Voor mensen die diabetes 2 hebben of andere chronische aandoeningen. Bij mentale klachten als depressie, stemmingswisselingen en overprikkeling. En ook voor diegenen die preventief iets aan hun leefwijze willen doen om te voorkomen dat ze klachten krijgen is er leefstijlcoaching.

Klachten verminderen, regie vergroten

Met leefstijlcoaching gaan we op verschillende vlakken zoals slaap, voeding, bewegen, zingeving, mentale en fysieke gezondheid aan de slag om de regie op gezondheid en welbevinden weer terug te nemen en te vergroten. Zijn er klachten dan staat kwaliteit van leven voorop. Het is niet alleen belangrijk om klachten te verminderen en op te lossen, maar ook eigen regie, vertrouwen en veerkracht te vergroten zodat mensen zelf kunnen handelen in het belang van hun gezondheid.

Het coachingtraject: haalbare doelen

In een coachingtraject stel ik samen met de cliënt haalbare doelen en een voedings- en beweegplan op. In kleine stappen werken we naar de doelen toe en vergroten we het bewustzijn op het gebied van gezondheid en de rol van voeding daarin. Ik werk met het spinnenwebmodel. Dat brengt in kaart waar nog aandacht voor mag zijn, wat belangrijk is en waar verandering mogelijk is. Ik begeleid mensen op het gebied van voeding, bewegen, coaching rondom rouw, zingeving, burn-out en stress.